Design


Logo

Pretty face

Een logo is meer dan een leuk plaatje bij een bedrijfsnaam. Het geeft een onderneming naast een naam een bijpassend gezicht waarmee je herkend wordt.
Een uniek, goed logo valt op en kan het verschil maken. Een goede eerste indruk op potentiële klanten en een vertrouwd gezicht voor bekenden.
 

Huisstijl / Identiteit

Who? You!

Een huisstijl gaat verder dan alleen een logo. Een huisstijl draait om de uitstraling van je bedrijf waarmee jij je identiteit duidelijk zichtbaar maakt. Laten zien wie je bent en dat effectief communiceren naar de buitenwereld.
Samen gaan we op zoek naar de onderscheidende kenmerken en drijfveren van jou en je bedrijf en brengen deze tot leven door een uniek concept. Door na te denken over o.a. kleurgebruik en typografie ontwikkelt BNEWD een krachtige totaalbeleving waarmee jouw onderneming herkenbaar wordt.
 


Digitale vormgeving

Pixel perfect

Als merk wil je zichtbaar zijn en je doelgroep aanspreken. Daarvoor moet je zichtbaar zijn op een plek waar je als merk en doelgroep samenkomt.

We leven in een tijd waarin iedereen steeds meer online actief is. Vandaar dat je via de online wonderwereld een enorm bereik kunt krijgen.
De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen juist daardoor ook voor verwarring zorgen.

BNEWD denkt graag met je mee om effectieve campagnes en spraakmakende ideeën te realiseren.

Webdesign en ontwikkeling

Een goede website is een unieke, opvallende website waar gebruikers blij van worden. BNEWD ontwerpt en ontwikkelt websites op maat. Geschikt voor desktop, tablet en mobiel.

BNEWD helpt je graag in het hele proces van start tot finish en verder.


Vooraf bepalen we samen de beste strategie en bedenken we een ijzersterke beleving uit het oog van de gebruiker.

Er is altijd de mogelijkheid om zelf je website te beheren en de content te kunnen bewerken.

Social media en contentcreatie

Naast een goede website zijn er vele mogelijkheden om betrokkenheid en interactie met je doelgroep te ontwikkelen.

Wellicht vind je het lastig om regelmatig interessante content te bedenken en de trends op dit gebied bij te houden.


Social media, een blog, nieuwsbrieven, vlogs, events, white papers of tutorials. Enkele manieren om effectief te communiceren.

Samen kunnen we kijken naar de vele manieren. Welke passen het beste bij jou en je doelgroep?

Drukwerk vormgeving

Look and Feel

In een tijdperk waarin we allemaal druk bezig zijn met digitaliseren, blijft drukwerk onmisbaar en is het op vele manieren zelfs bijzonder opvallend en effectief.
Drukwerk maakt jouw idee of wens tastbaar en kan zorgen voor een kwalitatieve uitstraling en unieke beleving.
Denk aan een prachtige trouwkaart met sierlijke gouden foliedruk, een brochure met jouw producten of een opvallend visitekaartje.
De productie van het drukwerk laat ik uitbesteden door de daarvoor meest geschikte drukkerij. De goedkoopste, de snelste of de allerbeste.