Photo


Bedrijfsfotografie
Een mooi bedrijf verdient goede bedrijfsfotografie. Maak jouw verhaal geloofwaardig en duidelijk met bijpassend beeldmateriaal of geef een impressie van de werksfeer binnen je bedrijf voor gebruik op je website of social media.
De mogelijkheden binnen bedrijfsfotografie zijn erg breed en het kan op veel manieren effectief zijn binnen jouw onderneming. Of je nu op zoek bent naar portretfotografie of het in beeld brengen van specifieke werkzaamheden.
 

Interieurfotografie (+ styling)
Van het perfecte interieur naar het perfecte plaatje? Door mijn passie voor interieur en styling houd ik me hier graag mee bezig. Met de juiste belichting en composities zorg ik
dat de ruimtes of de producten maximaal tot hun recht komen op de foto. Wie weet zie jij straks je foto’s shinen op Instagram en Pinterest.
 


Reclamefotografie
Bij reclamefotografie staat jouw product en de communicatie ervan centraal. Of je ze nu gebruikt in advertenties of op je website, goede foto’s zijn onmisbaar wanneer jij je product professioneel wil presenteren.
Om het product maximaal tot zijn recht te laten komen, creëren we een bijpassende setting om het op de foto’s tot leven te laten komen. BNEWD regelt graag een reclameshoot voor jouw merk en alles wat erbij komt kijken zoals locatie, apparatuur en visagie etc.

Overige
Fotografie is er in allerlei soorten en maten. Daarom zou het goed kunnen dat je hierboven niet precies dat kunt vinden wat jij zoekt.
Laat het mij weten! Dan kijken we of ik of iemand anders iets voor je kan betekenen.