Video


Videomarketing is populairder dan ooit en is momenteel dé grote contentmarketing-trend. In 2021 is het niet meer weg te denken, vooral niet voor ondernemers. Ga maar eens na hoeveel minuten video je per dag voorbij ziet flitsen op social media en verschillende websites.

BNEWD zet graag de beste middelen en technieken in om jouw verhaal te visualiseren tot een aansprekende video. Door zorgvuldige editing met passende muziek, kleuraanpassing, en de gaafste effecten kan de video precies het juiste gevoel overbrengen.

 Bedrijfsvideo

In motion

Je bedrijf op effectieve wijze laten zien door een vernieuwende, passende bedrijfsvideo. Hoe bereik jij de meeste views en creëer je interactie met je bedrijfsvideo?

Bij het maken van een bedrijfsvideo, commercial of videocampagne is het effectief om deze op meerdere platformen tegelijk te publiceren (cross-platform). Hiermee kun je

je bereik vergroten en hoeven opnames vaak maar eenmalig worden gemaakt. Graag denk ik hierin met je mee om het beste resultaat te bereiken.

 

Trouwfilm

Blijvende herinnering

Met een trouwvideo blijven je dierbaarste herinneringen voor altijd dichtbij. Door een sfeervolle, filmachtige montage beleef je de mooiste momenten weer opnieuw.

BNEWD stemt een trouwfilm volledig af op jullie budget en eigen wensen. In de meeste gevallen maak ik een korte film (leuk voor op YouTube) en een langere volledige trouwfilm voor jullie zelf.

 


Aftermovie

Experience

Aftermovies zijn er voor elke gelegenheid. Houdt jouw bedrijf binnenkort een open dag? Of wil je graag als trotse artiest de sfeer laten ervaren tijdens een van je shows?

Een aftermovie is een sfeerimpressie van jouw evenement. Dit kan doormiddel van een snelle edit om het de volgende dag al te publiceren of een creatieve film waar zorgvuldig aan gewerkt wordt voor een verrassend eindresultaat.